Inge Memorial donderdag 20 juni

Het was weer een drukke middag met drie speelvelden, waar ieder hockeyteam vier wedstrijden moest spelen. Familie en vrienden van Inge waren aanwezig en een aparte tafel was ingericht met de foto van Inge en een bloemetje, maar ook met een collectebus, want het Inge Sportfonds steunt zoveel mogelijk sportclubs die een beroep willen doen op een bijdrage vanuit dit Fonds.

Van de negen teams waren er zeven samengesteld uit spelers van de rolstoelhockeygroep met introduc├ęs (vader, moeder, vriend(in),broer/zus)

Een achtste team bestond uit gastdocenten die met Inge hebben samengewerkt binnen de Module Aangepast Sporten (MAS-team),en haar vroegere buurvrouw.

Het negende team is het team dat gevormd wordt door het ISF-bestuur; deze keer volledig gevormd door kinderen van vriendinnen van Inge die in werkgroepen zitten van het ISF-bestuur.

Het was spannend en leuk om te zien hoe fanatiek sommige spelers waren. Ook de jongste spelers lieten zich niet kennen en de sfeer was optimaal. Het belangrijkste was het meedoen en samen zijn.

De uiteindelijke winnaar werd het team van Aniek Huissen.

Na afloop was er voor alle spelers en vrijwilligers een warm buffet en een drankje namens het Inge Sportfonds. Ook de hulp vanuit het restaurant van het Omnium werd zeer gewaardeerd.