home-regel4

Bij Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB) krijgt iedereen de kans om te komen sporten. Mensen met en zonder lichamelijke beperking, ongeacht leeftijd, zijn van harte welkom om één of meerdere van onze sporten te beoefenen.

De sporten die de SGB aanbiedt zijn:

– Zwemmen
– Tafeltennis
– Rolstoelhockey; elektrisch en handbewogen
– Rolstoeldansen

De tafeltennissers en de rolstoelhockeyers spelen zowel recreatief als in competitieverband.

Wilt u lid worden of heeft u interesse in een sport van de SGB? Stuur dan een mailtje naar onze voorzitter Ursula Leeflang of raadpleeg de contactpersoon van de club waar uw interesse naar uitgaat. Alle contactpersonen zijn uiteraard terug te vinden op onze website. Voor slechts 120 euro per jaar bent u lid van de SGB.

Bent u benieuwd of één van onze sporten iets voor u is? U kunt altijd zonder verplichtingen een aantal weken meedoen of gewoon eens komen kijken. U kunt ook een dvd van de sporten van de SGB bestellen. Op deze dvd worden alle onderdelen mooi en duidelijk in beeld gebracht. Het geeft tevens een goed beeld hoe het in onze club eraan toegaat. Deze dvd is te koop en te verkrijgen via de secretaris en kost slechts 5 euro. De gehele opbrengst komt ten goede van onze clubkas.

Hopelijk kunnen we u gauw verwelkomen als lid van de SGB in Goes!