Vers van de Markt maakt aanschaf tillift mogelijk

Donderdag 28 juli, op de derde dag van de fietsvierdaagse in Goes, zorgde Peter van Vliet met 3 man personeel van Vers van de markt, dat er op een verrassingsstempelpost verse sinaasappelsap werd geperst en een banaan aan alle 700 fietsers die langs kwamen werd uitgedeeld.

Peter van Vliet sponsort jaarlijks bij de fiets 4-daagse een vereniging die geld nodig heeft voor de aanschaf van noodzakelijke dingen. Dit jaar wilde Peter onze vereniging weer sponsoren en daardoor ondersteunen bij de aanschaf van de tillift die we vooral bij de E-hockeyers op trainingen en tijdens competitiedagen nodig hebben.

Het werd een groot succes dankzij de medewerking van een delegatie van de SGB die samen met een aantal werknemers van Vers van de Markt zoveel mogelijk geld bij elkaar probeerde te krijgen. Voorgaande jaren (2x eerder), haalden we met deze actie tussen € 500.= en € 600.= op. Dit jaar was de opbrengst maar liefst 1240,- euro. Hierbij besloot het bestuur van de fietsvierdaagse het bedrag aan te vullen tot 1500,-.

 

Namens de Sportclub Gehandicapten willen we Vers van de Markt en de Fietsvierdaagse Zeeland bedanken voor hun bijdrage in de aanschaf van de tillift. Deze gaat er zeker komen.