Scheidsrechterscursus E-hockey

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert de KNHB een nieuwe licentie D cursus (basiscursus) voor het opleiden van scheidsrechters E-hockey.

Het programma:

  • 09.30 uur – Ontvangst
  • 10.00 uur – Start cursus E-Hockey
  • 15.15 uur – Examen en uitslag
  • 15.55 uur – Afronding cursus

Inhoud cursus

De cursus staat onder leiding van Harmen van Kamp, Jeroen van Kamp en Pieter Borgers en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit betekent dat je, indien mogelijk, in sportkleding wordt verwacht. Wanneer je in het bezit bent van een sportrolstoel en stick vragen we je deze ook mee te nemen voor gebruik tijdens de oefensituaties. Na inschrijving en betaling worden er via de mail een oefendocument en studiematerialen toegezonden.

Aanmelden

Via deze deze website https://www.knhb.nl/agenda/scheidsrechterscursus-d-licentie-e-hockey-3  kun je je inschrijven voor de cursus. De kosten van de cursus bedragen €25,- per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal theorie en praktijk, een oefenexamen en een certificaat bij slagen. Let op! De aanmelding is pas geldig als het hele proces, inclusief de betaling via iDeal, is doorlopen en afgerond. Voor inhoudelijke vragen rondom de cursus kun je contact opnemen met Harmen Kamp.