H-hockeyers kampioen tweede klasse

De handbewogen rolstoelhockeyers kroonden zich zaterdag 20 april kampioen in de tweede klasse. Een overwinning en twee gelijke spelen in Amsterdam waren voldoende om voor het tweede jaar achter elkaar promotie naar een hogere klasse af te dwingen.

SGB stond voor de start van de laatste competitiedag bovenaan met 3 punten voorsprong op de nummer twee Doing H3 uit Zoetermeer. Onze hockeyers speelden de eerste wedstrijd met 6-6 gelijk tegen Union H2, vervolgens wonnen ze in een hele spannende pot met 6-5 van Haag 88 H3. De laatste wedstrijd moest SGB winnen om het kampioenschap in eigen hand te houden, maar ze speelden met 4-4 gelijk tegen Bredius Rollers H2.

Doing kon in de laatste wedstrijd de titel pakken met een overwinning tegen Haag. De spanning was om te snijden, de minuten kropen tergend traag voorbij. Gelukkig voor onze hockeyhelden wonnen de hockeyers uit Zoetermeer niet en ging de beker mee naar Zeeland!

Het tweede H-hockeyteam eindigde in de vierde klasse als tweede. Ook een topprestatie voor dit jonge team.

BEDANKT!!  

Het bestuur van de SGB en de hockeyers bedanken Jesse de Rooij en Lennard Andriesse voor het coachen tijdens wedstrijddagen en de geweldige trainingen! Jaap Krijger, Jos, Oppeneer, Robin de Groot, Ronald Krijger: jullie bedankt voor het fluiten / rijden naar competitiedagen!