H-teams SGB boeken goede resultaten in Utrecht

Zaterdag 3 februari speelde de SGB bij Kampong in Utrecht een competitiedag. De H1  speelde met een man minder. Gelukkig waren er bankspelers die allebei hun uiterste best hebben gedaan. De eerste wedstrijd was tegen Doing en was wat rommelig. De eerste helft keek SGB tegen een 2-0 achterstand aan, maar dit werd goed opgepakt door wat in het spel te veranderen. Uiteindelijk werd de wedstrijd omgedraaid en sleepten ze de zege in de laatste minuten met 2-3 over de streep.

De tweede wedstrijd was een goede wedstrijd van SGB zijde. Ze begonnen nog wel met een 1-0 achterstand, maar het combinatiespel liep lekker.. Uiteindelijk werd het 2-10 voor de H1. Het was een goede dag die met zes punten werd afgesloten.

Voor de SGB H2 stond de derde competitiedag van het seizoen plaats, ditmaal in Utrecht. De eerste wedstrijd zou tegen Peperbus moeten zijn, maar door afwezigheid werd dit een reglementaire
5-0 overwinning. In de plaats van de reguliere wedstrijd, werd er een oefenwedstrijd tegen Tubanten gespeeld. Deze wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel. De tweede wedstrijd was tegen CHT, deze ging helaas met 7-4 verloren.