Mooi debuut van SGB E2 in de derde klasse

Alkmaar –  Afgelopen zaterdag was het dan zover: de eerste competitiedag van SGB E2 in de derde klasse. In Alkmaar speelde SGB twee wedstrijden, de eerste wedstrijd tegen VIOS ’82 E1 en de tweede wedstrijd tegen HC Catwyck E2.

De eerste wedstrijd tegen VIOS ’82 was in de eerste helft erg moeilijk. SGB keek in de rust tegen een 4-1 achterstand aan. Het enige doelpunt werd gemaakt door Ralph Franken.

Maar de tweede helft werd een geweldige comeback. Mede door drie goals van Ralph Franken werd het 4-4. Het hele team speelde geweldig onder aanvoering van Joël Beurkens. Dion Deneken maakte zijn debuut in de tweede helft en hield zijn doel schoon. En niet te vergeten Roy Hollebrandse, Annette Etman en Harmjan Scherrenburg speelden heel goed. Kortom, een geweldig resultaat.

De tweede wedstrijd tegen HC Catwyck werd een nog lastiger partij. De eerste helft begonnen ze heel sterk, waardoor SGB in de rust tegen een 4-0 achterstand aan keek. Maar in de tweede helft werd het bijna nog goed gemaakt, want de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 5-3. Ralph Franken maakte alle goals, maar het hele team speelde weer ijzersterk. Een compliment voor de coach Hubert Quist en de meest ervaren speler Joël Beurkens. Zij stonden heel goed te coachen. Eigenlijk verdiende iedereen een bedankje, want wat een geweldige teamprestatie hadden ze weer neergezet. Kortom, een prima debuut van SGB E2 in Alkmaar!