Leerzame dag in Nijmegen

Zaterdag 1 juli was het zover, de laatste competitiedag van de zomercompetitie van SGB E1 in de Jan Massinkhal in Nijmegen.

De 1e wedstrijd tegen Doing was een spannende wedstrijd, de ruststand was wel 2-0 maar we hadden best wel wat kansen. Het goede spel van SGB werd doorgezet in de 2e helft doordat Marije Oostdam de aansluitingstreffer maakte. Snel daarna werd het helaas 3-1, toch verdiende SGB meer. Bijna kreeg SGB ook wat ze verdienden, want het werd bijna 3-3 doordat Joël Beurkens met zijn t-stick bijna scoorde en dat zou twee punten waard zijn geweest. Uiteindelijk werd het toch 4-1, maar SGB was heel dicht bij een gelijkspel.

De 2 wedstrijden erna speelde SGB tegen twee tegenstanders die een maatje te groot waren. De 2e wedstrijd tegen Tukkers United werd 11-0 en de 3e wedstrijd tegen de Keistad Rollers werd 9-0. Dat hoort helaas ook bij de 1e klasse dat je wedstrijden hebt waar tegenstanders simpelweg beter zijn en grote uitslagen neerzetten.

Toch was het een gezellige dag met het team en ook een heel leerzame dag. Als team zijn we weer veel wijzer geworden. Op naar het volgend seizoen!