Nieuwsbrief nr.3

Update Coronavirus Covid-19 en de SGB

Beste leden en vrijwilligers van de SGB,

Dit is alweer de derde nieuwsbrief.

Vanuit het zwembad Omnium kwam de mededeling dat het zwembad per 1 juni weer open gaat en of de SGB vanaf dan weer wil zwemmen. Het bestuur heeft met de zwemcoördinatoren vergaderd en de voor en tegen argumenten tegen elkaar afgewogen. De douches mogen bijvoorbeeld niet gebruikt worden. En ook moeten wij de 1,5 meter afstand in acht nemen. Wij zien te veel haken en ogen momenteel om op een verantwoorde manier te kunnen zwemmen omdat het toch een kwetsbare groep is en ook de begeleiders werken veel in de zorg. Daarom zullen wij niet eerder dan op 1 september weer gaan zwemmen. Er moet eerst nog veel meer duidelijkheid zijn.

Er zijn in de tussentijd 2 vrijwilligers van het zwemmen gestopt te weten Heleen Snoep en Riet Deurloo.

Voor de tafeltennis hebben wij gekeken of er een mogelijkheid is om dat in juni weer te starten maar helaas kunnen wij voorlopig nog niet terecht in het Activiteitencentrum Oosterschelde

De binnensporten blijven dus tot nader en niet eerder dan 1 september gestopt. Als er een wijziging hierin optreedt lees je dat in de volgende nieuwsbrief.

Iets heel anders op 19 september begint weer de lotenverkoop voor de grote Clubactie en daar doet de SGB natuurlijk weer aan mee. De verkoop van de loten duurt tot 8 december. Bedenk alvast of en hoeveel loten je denkt te kunnen verkopen en geef dit door aan je coördinator.

Als iemand een stukje wil schrijven, tekening of iets anders wat over deze Coronatijd gaat wil maken, stuur dat dan op naar behlee@planet.nl en het wordt in de volgende nieuwsbrief geplaatst.

Dit gedicht stuurde Connie Boudens op.

Vragen aan ons kan nog steeds via: info@sgbeveland.nl.

We wensen jullie allemaal veel gezondheid toe!

Bestuur SGB