Ook bij de SGB regent het lintjes

Tijdens de traditionele lintjesregen zijn enkele van onze vrijwilligers van de SGB in het zonnetje gezet vanwege hun vrijwilligerswerk. De vrijwilligers aan wie deze eervolle benoeming ten deel vallen, zijn: Agatha Tramper in de Gemeente Kapelle en José Harpe en Nel Eggebeen in de Gemeente Goes. Voor hun inzet kregen zij een Koninklijke onderscheiding. 

Agatha heeft het lintje onder andere verdient voor haar vrijwilligerswerk binnen de kerk en de SGB. Ook haar zendingswerk mag hierbij niet vergeten worden. Zo heeft zij zowel in Suriname en Albanië haar steentje bij gedragen om het onderwijs in die landen te verbeteren.

Nel is vrijwilligster bij de Protestantse Gemeente in Wolphaartsdijk. Ook is zij vrijwilligster bij Maaltijd Thuis, de organisatie van Ter Weel die de mensen in Goes van een maaltijd voorziet, die hier zelf niet meer toe instaat zijn. Sinds 1998 is zij zwemvrijwilliger bij de SGB. Ook levert zij een bijdrage bij woonzorgcentrum de Meuleweie in Wolphaartsdijk. Dit doet ze sinds 2017

José is evenals Nel vrijwilligster bij de Protestantse Gemeente in Wolphaartsdijk. Dit doet zij sinds 1987. Ze is ook al 25 jaar actief voor buurtvereniging ’t Nazareth in haar woonplaats en helpt bij de SGB als zwemvrijwilliger en coördinator.

Onder toeziend oog van hun geliefde familie en vrienden werden hun lintje opgespeld door de plaatselijke burgemeesters van hun Gemeente.