Scheidsrechter worden bij de rolstoelhockey?

Is scheidsrechter worden iets voor jou? Heb je eerdere ervaring met teamsporten? Dan is Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB) opzoek naar jou! De SGB zoekt vrijwilligers die bereid zijn een scheidsrechterscursus te volgen. Het betreft een certificaat voor de elektrische rolstoelhockey (E-hockey). Je krijgt het studiemateriaal thuisgestuurd, waarna je op locatie een schriftelijk examen met 50 multiplechoicevragen aflegt.

Waar en wanneer fluiten?

Er zijn vijf competitiedagen in een seizoen op zaterdag waarop de E-hockeyteams van de SGB  in actie komen. De teams komen uit in de Regio Zuid met speellocaties in Zeeland, Brabant en Limburg. De hockeybond plant de scheidsrechters drie keer in op een competitiedag; je fluit altijd samen met een tweede scheidsrechter een wedstrijd. Een wedstrijd duurt 2 x 15 minuten. De competitiedagen zijn ruim van tevoren bekend.

Andere activiteiten

Naast de vijf competitiedagen zijn er een aantal andere activiteiten binnen de SGB waarbij u uw bijdrage kunt leveren. Dit zijn onder meer twee clinics in de buitenlucht (Goes en Vlissingen) en drie andere gezelligheidstoernooien op donderdagmiddag.

De SGB vergoedt alle reiskosten die je maakt voor de vereniging. Eén keer per jaar is er een etentje voor alle vrijwilligers binnen de vereniging. Voor meer informatie neem contact op met de coördinator van de rolstoelhockey, Michiel Ruiter: telefoon: 06-14128713 of mail: aafchiel@kpnmail.nl.