SGB Barbecue 1 september

Op vrijdag 1 september werd de barbecue bij de familie Krijger in Borssele SGB-breed gehouden. Er hadden zich circa 53 personen aangemeld.

Aanvankelijk zag het er naar uit dat het zou blijven regenen. Vlug werd door Jaap Krijger nog een derde tent opgetuigd, zodat de gasten bij binnenkomst in ieder geval droog bleven. De weergoden waren ons gunstig gezind en vanaf het moment dat de barbecues werden aangestoken begon de zon door te breken.

Thea zag Jaap ploeteren met 3 barbecues en stak de helpende hand uit. Ook Ronald stond de gasten te vermaken tijdens het barbecueën van de kippenpoten. Marianne had de satésaus gemaakt, de stokbroden vers afgebakken, boodschappen gedaan en bij Maros het vlees besteld plus 2 barbecues. Alles was van tevoren goed gepland en overal waren stoelen en tafels geplaatst. Er waren 2 heerlijke salades, volop drankjes, bier en er werd overal druk met elkaar gekletst. Van alle afdelingen was wel iemand aanwezig, maar de meeste aanwezigen waren toch van de hockey.

Al met al was het een zeer geslaagde bijeenkomst. Ursula bedankte de familie Krijger namens het bestuur van SGB (waarvoor al een bloemetje als dank was afgegeven).

Zie de foto’s hieronder