SGB H1 en H2 beleven goede start van de competitie

Zaterdag 15 april speelde SGB zijn eerste competitiedag. Deze vond plaats in Arnhem. Om half 12 beet SGB H1 het spits af tegen Rapid rollers H1. Dit was een ongeveer even sterk team als wij.

We waren veel in bal bezit waardoor we veel kansen konden creëren. Ze hadden echter snel door dat als ze de bal hadden onderschept, ze gelijk snel moesten omschakelen en hun kans moesten pakken. als ze de mogelijkheid kregen dat deed dit team dit ook. Even was er ook verwarring over een kopbal van Nicky. Omdat deze niet gevaarlijk was voor de medespelers mochten we gewoon verder spelen. SGB H1 creëerde veel mooie kansen via de aanvallers en dit resulteerde in een paar mooie goaltjes. Helaas werd er in de laatste minuut nog gescoord en werd het 4-3 voor Rapid rollers.

De tweede wedstrijd was tegen Kennemer keien, een potje waarin de SGB sterker was. Echter na een time out van hun kant werd het potje gelijkwaardig. Uiteindelijk was de eindstand 4-4.

Voor SGB H2 stonden er drie wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd tegen de Keistad Rollers. Deze eindigde in 4-4. De 2e wedstrijd tegen Revas Peperbus werd afgesloten met een 5-0 overwinning op het scorebord.  De 3e wedstrijd tegen CHT eindigde in een 5-2 nederlaag.

De eerstvolgende competitiedag van SGB H2 is op 13 mei in Rijswijk