SGB H1 pakt de volle winst in Goes, SGB H2 knokt zich naar punt

SGB begon met een wedstrijd tegen Gidos H2 met de sterkste opstelling. Het passen ging soepel en het spel liep lekker. We wonnen de wedstrijd dan ook met 2-1.

De tweede wedstrijd was tegen Doing H3. Deze wedstrijd verliep niet zo heel lekker, maar na wat verwarring over de opstelling ging het overspelen uiteindelijk beter. Uiteindelijk won SGB met 6-3. Het programma was best vroeg klaar, dus werd  besloten met wat teams (Doing en Kennemer Keien) nog een vriendschappelijk wedstrijdje te doen. Ze vroegen ook wat spelers van de SGB en de keeper. Dit zijn de partijtjes waar je als speler veel van kan leren, naast het feit dat het gewoon heel leuk is om ook met andere spelers samen te spelen

SGB H2 had op 3 juni zijn derde competitiedag van het seizoen. Hun eerste wedstrijd was tegen CHT. de wedstrijd zag lang een 0-0 stand op het bord staan maar ondanks fel verzet van ons gingen ze toch met een 2-0 nederlaag van het veld af.

2e wedstrijd was tegen Keistad rollers, door ongelukkige momentjes wisten zij met 2-0 voor te komen, maar in de 2e helft kwam de SGB terug en mede door een doelpunt in de laatste minuut wisten ze er toch een gelijkspel van 2-2 uit te slepen.

Op naar de laatste competitiedag in Arnhem waar ze gaan strijden om de derde plaats vast te houden