Tafeltennis Goes verzorgt clinic tijdens de Sport Intro

Sport Intro is een onderdeel van SGb. Deze afdeling biedt verschillende sporten aan, om kinderen met een beperking op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze sporten. Het doel is om meer mensen aan het sporten te krijgen en mogelijke doorstroom naar verschillende sporten te realiseren door mensen te enthousiasmeren.

Afgelopen vijf weken heeft tafeltennis Goes die sinds 2020 een samenwerking is aangegaan met SGB,  bij de Sport Intro een clinic verzorgd. Martin, René, Renata en Matthijs waren de afgelopen weken in touw om de deelnemers van de Sport Intro kennis te laten maken met Tafeltennis. Mogelijk om ze enthousiast te maken om eens te komen kijken of misschien lid te worden bij onze vereniging.

Martin, de trainer van Tafeltennis Goes heeft vooraf een aantal regels uitgelegd. Vervolgens zijn de deelnemers zelfstandig of onder begeleiding van iemand van Tafeltennis Goes aan de slag gegaan. De één vond het fijn om vrij te spelen. De volgende volgde een bepaald spelelement, waarbij ze met ballen pionnen moest raken. En de derde wilde aan het echte werk ruiken en speelde tegen een trainer. Dit alles stond onder leiding van de organisators van de Sport Intro: Mark Aalders en Linda Hulstein

 

Voor de paratafeltennis is de spoeling momenteel dun en is nieuwe aanwas meer dan welkom. Mocht u interesse hebben kunt u altijd een kijkje komen nemen. De training vindt plaats van 19.00 uur tot 20.00 uur in hal 4 van Omnium in Goes.