Wethouder rolstoelhockeyde gedreven mee op buitenclinic

De rolstoelhockeyers organiseerden op zaterdag 9 september een clinic op de grote markt in Goes. Na een hevige regenbui brak voor de hockeyers net op tijd de zon door. Zo’n 15 rolstoelen stonden klaar voor iedereen die de sport wilden uitproberen. Veel voorbijgangers deden enthousiast mee met de SGB’ers.

Eén van hen was de wethouder van sport: Derk Alssema. Hij stapte in een rolstoel en speelde fanatiek een partijtje mee. Hij beloofde na afloop een training van de rolstoelhockeyers te bezoeken en ook komt hij kijken naar de twee competitiedagen in Goes: op 25 november een H-hockeydag en op 24 februari een E-hockeydag. We houden het contact warm!

Wethouder in actie

Gulle gevers
Onze voorzitter Ursula ging tijdens de clinic rond met de collectebus langs de terrasjes. De Goesenaren waren niet te beroerd om ons financieel te steunen. Een aantal SGB’ers deed met de collectebus ook een poging bij de fruitkraam op de markt. Ook zij gaven een riante bijdrage en een tros bananen. Dat kan heel lekker zijn na het sporten!

Na afloop hielpen veel mensen mee met het opruimen en inladen van de boardings en de rolstoelen. Alle hulptroepen en hockeyers bedankt voor het mogelijk maken van deze succesvolle middag!

De volgende clinic is in het voorjaar in Vlissingen. Hopelijk weer veel aanmeldingen! Houd de website in de gaten voor de definitieve datum.